Foto og video

Brukerene av internett har med tiden blitt mer kresen på brukervennlighet, men ikke minst bilder og videoinnhold. Skjermstørrelsene har endret seg og blitt mye skarpere en før.

Dette kan da gjøre at typisk hjemmeside og sosiale medier som er firmaets utstillingsvindu på nettet kan bli seende kjedelig eller gammelt om man ikke henger med i svingene.

Det kan være flere grunner til at det kan være lurt for en bedrift å ha bilder og videoer av seg selv på sin hjemmeside eller i andre sammenhenger:

  • Bilder og videoer kan bidra til å gjøre bedriften mer synlig og tilgjengelig for folk. Dette kan være spesielt nyttig hvis bedriften tilbyr tjenester eller produkter som folk kan ha behov for, men som de kanskje ikke vet at finnes.
  • Bilder og videoer kan bidra til å gjøre bedriften mer personlig og tilgjengelig. Dette kan være spesielt viktig hvis bedriften har et lite team eller opererer innen et område som kan virke lite tilgjengelig for folk flest.
  • Bilder og videoer kan bidra til å gi et mer profesjonelt inntrykk av bedriften. Dette kan være spesielt viktig hvis bedriften ønsker å tiltrekke seg kunder eller andre interessenter som forventer et høyt profesjonelt nivå.
  • Til slutt kan bilder og videoer bidra til å gjøre bedriften mer attraktiv og interessant for folk. Dette kan være spesielt nyttig hvis bedriften tilbyr produkter eller tjenester som kan være litt kompliserte eller vanskelige å forstå, og som derfor kan trenge litt ekstra forklaring eller demonstrasjon.