Innholdsproduksjon

For å bli synlig i søkemotorer så trenger hjemmesiden å være tilpasset markedet og det geografiske området du jobber mot.

Vi sørger for å gjøre deg synlig i den bransjen du jobber i.

Samtidig øker behovet for innhold både på sosiale medier og det kan være vanskelig for en bedrift å stadig skal finne på nye ting å dele til en hver tid.

Gjev & Co produserer og distribuerer alt fra små snutter som man kan dele i hverdagen på sosiale medier til større produksjoner i høy kvalitet.

Vi vet at det er ikke alltid man trenger å lage store produksjoner for å nå ut til publikum, men lik så gjerne små klipp hvor man mikser inn litt personlighet fra bedriften.

Innholdsproduksjon til bedrifter er en viktig del av markedsføring og kan omfatte alt fra å skrive blogginnlegg, opprette videoer og infografikker, til å lage e-postkampanjer og sosiale media-innlegg. Målet med innholdsproduksjon for bedrifter er å skape verdi for målgruppen og å fremme bedriftens merkevare.

Det finnes ulike typer innhold som bedrifter kan produsere, avhengig av hva som passer best for deres merkevare og målgruppe. For eksempel kan en matbutikk lage innhold om sunne oppskrifter og kostholdstips, mens en motebutikk kan lage innhold om motetrender og stilinspirasjon.

En viktig del av innholdsproduksjon for bedrifter er å planlegge og strategiske innholdet. Dette kan innebære å sette mål for innholdet, velge en tone og stil som passer merkevaren, og å definere målgruppen. Det er også viktig å sørge for at innholdet er optimalt for søkemotorer, slik at det kan dukke opp i søkeresultatene når målgruppen søker etter relatert innhold.

Det kan også være lurt å tenke på hvordan innholdet kan distribueres og markedsføres. Dette kan gjøres gjennom sosiale medier, e-postmarkedsføring, samarbeid med influencers eller ved å betale for annonsering.

Innholdsproduksjon krever ofte mye tid og arbeid, og mange bedrifter velger derfor å ansette en innholdsprodusent eller å outsource innholdsproduksjonen til en ekstern leverandør. Uansett hvordan det gjøres, er innholdsproduksjon en viktig del av markedsføringen for mange bedrifter, og kan bidra til å bygge merkevaren og øke synligheten og omdømmet til bedriften.