Sosiale medier

Alle bedrifter bør være synlige på sosiale medier på en eller annen måte, enten det bare er med kontaktinformasjon eller man ønsker å benytte det som en markeds-portal for nye kunder.

Grunnen til at du bør ha en plan for din bedrift på internett er fordi det er der kundene dine er. Markedsføring via sosiale medier er meget lønnsomt bare man gjør det riktig.

De fleste bedrifter er gode i sitt daglige yrke, men kvier seg når det kommer til å ta skrittet ut mot sosiale medier.

Gjev & Co kan gjøre alt fra å produsere konto og innholdsproduksjon og kampanjer, hvor man spesifiserer i forkant hvilken målgruppe og hvilket geografisk område man vil bli vist. Dette koster mindre og mer kostnadseffektivt enn typisk tradisjonell markedsføring.

Hvorfor LinkedIn:

– LinkedIn er en plattform som helt og holdent er laget for næringslivet. Enten det er for å vise seg frem for samarbeidspartnere eller rekruttere ansatte.

– Brukertallene i Norge har siden covid skutt rett i været. Vi har tilhørighet som et av våre primærbehov og LinkedIn har vist seg som en av de viktigste plattformene for å oppnå dette.

– Den organiske rekkevidden på LinkedIn er tilsvarende Facebook 2010, det er mange flere som konsumerer enn som skaper innhold, noe som skaper vakuum og relevant innhold får mange flere øyne på seg her en andre plattformer.

– Rosinen i pølsa er målretting mot ansatte i ønskede bedrifter.
Vi kan lage innhold tilpasset de tjenester dere ønsker å selge en spesifikk kunde.
For eksempel: Hvordan sparer deres bedrift penger på å bruke våre tjenester, for så å sørge for at økonomiansvarlig i bedriften får se dette innholdet.

– For å være relevant og skape vekst på LinkedIn gjelder samme regler som de andre plattformene: dele relevant innhold jevnlig.

Hvorfor Facebook:

-Det finnes også mange gode grunner til å annonsere på Facebook. For det første har Facebook en stor brukerbase, med over 2,7 milliarder aktive brukere per måned. Dette gir deg mulighet til å nå et bredt publikum.

-For det andre gir Facebook deg mulighet til å målrette annonsene dine til en spesifikk demografisk gruppe eller til brukere som har vist interesse for lignende produkter eller tjenester. På denne måten kan du sikre at annonsene dine når de riktige personene.

-For det tredje kan du måle resultatene av annonsene dine på Facebook, slik at du kan se hvor effektive de er og hvordan du kan forbedre dem. Dette gir deg mulighet til å justere annonsestrategien din for å få mest mulig ut av budsjettet ditt.

-Til slutt kan Facebook-annonsering være en kostnadseffektiv måte å nå ut til et stort publikum på, sammenlignet med tradisjonelle annonseringskanaler.

Hvorfor Instagram?

-Instagram har i flere år vært en utrolig populær plattform å dele bilder, noe som har gjort at de tiltrekker seg i stor grad den yngre garde. Dette har åpnet i stor grad for at influensene har fått sin posisjon i markedet.

-For bedrifter er det en ypperlig mulighet til å vise at man er med i tiden og gjerne at man bevisst kan få en influenser til å benytte og anmelde produkter og tjenester for å treffe ønsket målgruppe.

Hvorfor Tiktok?

-Tiktok er den ferskeste og en av de plattformene i størst vekst. Her har man i større grad mulighet til fremme produkter og tjenester ved å legge ut morsomme og mer gøyale videoer hvor man ikke er så høytidelig.

-I forskjell til andre plattformer er det lettere å vises om man finner en kreativ måte å promotere seg på uten å i forkant bygge høy følgerskare. Desto mer unikt produkt eller tjeneste, jo større sjanse for å vises uten å benytte store midler for å slå gjennom.

Hvorfor Youtube?

Det finnes mange gode grunner til å annonsere på YouTube. For det første er YouTube den nest største søkemotoren på internett, noe som betyr at det er mange mennesker som bruker plattformen for å søke etter produkter, tjenester og informasjon. Dette gir deg en stor mulighet til å nå ut til et bredt publikum.

For det andre gir YouTube deg mulighet til å målrette annonsene dine til en spesifikk demografisk gruppe eller til brukere som har vist interesse for lignende produkter eller tjenester. På denne måten kan du sikre at annonsene dine når de riktige personene.

For det tredje kan du måle resultatene av annonsene dine på YouTube, slik at du kan se hvor effektive de er og hvordan du kan forbedre dem. Dette gir deg mulighet til å justere annonsestrategien din for å få mest mulig ut av budsjettet ditt.

Til slutt kan YouTube-annonsering være en kostnadseffektiv måte å nå ut til et stort publikum på, sammenlignet med tradisjonelle annonseringskanaler