Teamet

Vi et utfyllende team med lang erfaring innen prosjektledelse, forretningsstrategi, salgsledelse, coaching, analog og digital markedsføring.

Kunder av Gjev & Co får tilgang til vårt profesjonelle nettverk, som sikrer kvalitet i alle ledd.

Daniel Ballo Lindseth

CEO & Kreativ leder

Daniel er en nysgjerrig sjel som elsker å lære nye ting og er som oftest stappfull av gode idéer. Noe som kommer godt med i denne bransjen.

Han startet sin salgs- og markedsføringskarriere med å selge omega 3 på gata, og jobbet seg derfra til salgssjef med personal ansvar i et stort B2B selskap.
Etter noen år som Brand manager i Norge for noen av verdens største action og motorsport brands flyttet han tilbake til hjembyen Steinkjer og begynte i familiebedriften Lindseth Reklame AS.
Våren 2017 var tiden kommet og Gjev & CO ble stiftet.

Daniel elsker skog og mark, og kan ofte sees i rundkast etter å ha tryna med twin-tip ski eller på sti-sykkel. «Det skal være litt skrubbsår på sommeren» påstår han.

Skills: Prosjektledelse, Merkevarebygging, Web 3.0, Kultur, Ledelse, Forretningsutvikling, Digital og analog markedsføring.

Telefon 980 70 458

Epost daniel@gjev.no

OLA Kristian Selbo

IT Support & Coach

Ola Kristian Selbo har jobbet med markedsføring for bedrifter i over 10 år og har en god evne til å sette seg inn i kundens behov.

Har lang erfaring som salgsleder og er vant til å skape selgende budskap som passer bedriftens visjoner og verdier, som igjen skal gjenspeiles av bedriftens ansatte.

Skills: Salgs-opplæring, salgstrening, salgsledelse, prosjektledelse, merkevarebygging og digital markedsføring.

Telefon 940 00 098

Epost ola@gjev.no

Brynjar thoresen

Prosjektleder & forretningsstrateg

Brynjar Thoresen er en resultatorientert og nysgjerrig person. Han har turnert som videoansvarlig med flere av verdens største artister og komikere, avviklet og produsert over 500+ konferanser, vært markedssjef i to suksessfulle scale-up-selskaper, hvorav et er kåret til et av Europas 1000 raskest voksende selskap. Brynjar jobber målrettet og jobber kontinuerlig med å optimalisere strategi og taktikk. 

Skills: Markedsføring, prosjektledelse, forretningsstrategi, ledelse, video content og produksjon.

Telefon 915 35 802

Epost brynjar@gjev.no